Spring naar de inhoud

Vijf kernwaarden

Een bouwproject vraagt veel tijd en creëert heel wat administratieve rompslomp. BFB Construct ontzorgt. Als totaalaannemer nemen we het bouwproject van A tot Z in handen. Onze werking is gebaseerd op 5 kernwaarden: service, pro-activiteit, openheid, kwaliteit en vertrouwen.

Van pro-actieve aanpak tot hoogkwalitatief eindresultaat

Dankzij onze pro-actieve en efficiënte aanpak kan jij focussen op wat jouw bouwproject tot een succes maakt en garanderen onze experten een kwaliteitsvolle uitvoering en de beste ondersteuning voor een succesvol projectverloop. Kortom, je kan rekenen op een vlot, efficiënt en rendabel verloop van jouw bouwproject, met een hoogkwalitatief eindresultaat.

Bij BFB Construct bouwen we de kracht van ons team en van ons bedrijf op rond 5 kernwaarden:

BFB Construct Kernwaarden Service

SERVICE

‘Service’ betekent bij BFB Construct dat we in de eerste plaats meedenken met onze klanten over de best passende oplossingen voor hun bouwprojecten. Onze expertise stellen we ten dienste van een zorgeloze aanpak, waarbij we onze klanten persoonlijk begeleiden, adviseren en ondersteunen doorheen het hele bouwproces.

BFB Construct Kernwaarden Pro Activiteit

PRO-ACTIVITEIT

Onze pro-actieve en flexibele aanpak bestaat erin dat we mogelijke uitdagingen anticiperen en snel en efficiënt kunnen aanpakken ten voordele van een beter financiële en technische oplossing.

BFB Construct Kernwaarden Openheid

OPENHEID

We communiceren open met elkaar en met onze klanten. We zijn bouwpartners. Samen zoeken we steeds naar de beste oplossing, zodat budget en timing te allen tijde gerespecteerd worden.

BFB Construct Kernwaarden Kwaliteit

KWALITEIT

Een hoogkwalitatief resultaat, daar staat BFB Construct garant voor. We beschikken als totaalaannemer ondertussen over 50 jaar ervaring in het bouwen van duurzame sleutel-op-de-deur woningen en kleinschalige appartementen. Hiervoor kunnen we een beroep doen op een team van meer dan 100 ervaren professionals.

BFB Construct Vertrouwen

VERTROUWEN

Bouwen in vertrouwen, dat is wat ons drijft bij BFB Construct. We streven ernaar onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen terwijl we een snelle en vlekkeloze oplevering garanderen.

Wil je ook meebouwen aan ons verhaal?

Ben je geboeid door de bouwsector en/of genoot je een bouwgerelateerde opleiding? Ben je gedreven en heb je goesting om aan de slag te gaan bij één van de grote Vlaamse bouwbedrijven?
Ontdek dan of er een jobopportuniteit is die bij jou past of solliciteer spontaan. Wie weet ben jij wel onze toekomstige collega!

BFB Construct Bianca Van Deynse
BFB Construct Filip Rottier
BFB Construct Ann Vanhaesebroeck
BFB Construct Berry De Vrieze

Heb je een vraag of wens je meer informatie?