Spring naar de inhoud

Meer dan vijftig jaar ervaring

BFB Construct maakt deel uit van de Bostoen Group en is al jarenlang actief als bouwbedrijf van sleutel-op-de-deur woningen en appartementen (max. 3 verdiepingen hoog). Oorspronkelijk was dit uitsluitend voor de eigen projectontwikkeling binnen de groep, maar sinds 2022 ondersteunt het bedrijf onder de noemer, BFB Construct, ook andere bedrijven die een bouwproject willen realiseren op eigen bouwgrond.

Pionier in het bouwen van passiefwoningen

Als totaalaannemer beschikken we over ondertussen meer dan 50 jaar ervaring in kwalitatieve en duurzame nieuwbouwprojecten gerealiseerd met passie en respect voor mens en milieu. We zijn pionier in passiefwoningbouw en dragen duurzaamheid in ons DNA. Engagement en waarde-gedreven ondernemen zijn onze leidraad. De nadruk ligt op vakmanschap en kwaliteit.

BFB Construct Een Rijke Geschiedenis Efficiënt Duurzaam Bouwen

Efficiënt en duurzaam bouwen

We werken enkel met de beste bouwmaterialen en kiezen voor nieuwe energiezuinige technieken. Meer nog, we omarmen nieuwe technologieën en bouwmethoden om projecten nog efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Dit omvat het gebruik van geavanceerde isolatiematerialen, hernieuwbare energiebronnen en intelligente bouwtechnieken.

BFB Construct Bouwstenen

Bouwstenen

Onze werkwijze is gebaseerd op 5 zorgvuldig geselecteerde kernwaarden. Deze principes zijn het DNA van BFB Construct. Ze bepalen ons partnership met onze klanten en dragen bij aan het succes van elk bouwproject.

BFB Construct Uitgebreide Expertise

Uitgebreide expertise

Met meer dan 50 jaar ervaring in de aannemerij, kan het team van BFB Construct bogen op heel wat vakmanschap. Onze aanpak kenmerkt zich door pro-activiteit, flexibiliteit, efficiëntie en een sterk resultaat.

BFB Construct Bouwprojecten

Bouwprojecten

Of het nu om woningen gaat of appartementen, in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of Brussel, onze bouwprojecten zijn divers en boeiend en worden gerealiseerd naar tevredenheid van onze klanten.

Heb je een vraag of wens je meer informatie?