Spring naar de inhoud

Ons magazijn is onze troef

Het magazijn van BFB Construct is gelegen in Drongen waar ook de hoofdzetel is van BFB Construct. Naast de bijzondere troeven die de hal geniet voor het binnen en buiten opslaan van grote hoeveelheden materiaal, laat het magazijn ook toe om heel wat voorbereidingswerk te verrichten voor de verschillende werven die in opbouw zijn.

Enorme opslagcapaciteit

Het is een indrukwekkende overdekte hal waar veel materiaal opgeslagen wordt. Hierdoor hebben we steeds tijdig, het nodige gereedschap ter beschikking. Nog niet zo lang geleden waren stockbreuken schering en inslag. Dankzij onze opslagcapaciteit waren we in staat om de noodzakelijke materialen lange tijd op voorhand te bestellen en op te slaan tot op het moment van de plaatsing. Hierdoor liepen de werven geen vervelende vertraging op. We beschikken ook over een grote buitenopslagruimte waar we een aantal ruwbouwmaterialen (gevelstenen/ cellenbetonblokken/ dakpannen/…) kunnen stapelen.

Voorbereiding maakt snelheid

Het magazijn biedt ook de mogelijkheid om bepaalde stukken op voorhand voor te bereiden, zodat er weinig tijd verloren gaat op de werf. Het gaat dan voornamelijk om afwerkingsmaterialen zoals  verwarming, sanitair, … Deze toebehoren worden in het magazijn geleverd door de leveranciers in pakketten per woning. Deze worden dan door onze medewerkers opgehaald en geplaatst op de werf.

Ontdek ook…

Bouwen met vertrouwen

Meer over onze persoonlijke aanpak

Ruwbouw

Ontdek alle ruwbouwfases

Afwerking

Ontdek alle afwerkingsfases

Toonzaal

Ontdek alles over onze toonzaal

Wil je ook bouwen met vertrouwen?