Spring naar de inhoud

Behaalde certificaten

BFB Construct geniet als aannemer met meer dan 50 jaar ervaring verschillende certificaten die het bedrijf niet alleen toelaten om bepaalde werven uit te voeren, maar ook de bouwheer de nodige garanties bieden om met vertrouwen een bouwproject op te starten.

KLASSE 7 aannemer

BFB Construct geniet een erkenning voor het uitvoeren van werken in klasse 7.

Wil een aannemer een overheidsopdracht van een bepaalde aard en omvang uitvoeren, dan moet hij aan een aantal voorwaarden voldoen van technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit. Indien dit het geval is, krijgt hij een erkenning. Die erkenning is als het ware een kwaliteitslabel en biedt het nodige vertrouwen in een degelijke uitvoering van de werken.

Als Klasse 7 aannemer genieten we het vertrouwen om grotere bouwdossiers professioneel en technisch aan te pakken. Met onze jarenlange ervaring en onze focus op kwaliteit en pro-activiteit, slagen we erin om de beste resultaten neer te zetten.

BENOR-Label

BFB Construct draagt kwaliteit hoog in het vaandel en streeft er dan ook naar om met kwalitatieve materialen te werken die het BENOR-label dragen. Dit label is geen verplichting. Het is daarentegen wel een gekend en erkend Belgisch kwaliteitslabel en een garantie voor onze klanten dat ‘bouwproducten met specifieke technische eigenschappen geschikt zijn voor welbepaalde toepassingen’.

Ontdek ook…

Over BFB Construct

Meer over ons bedrijf en het team

Onze aanpak

Meer over hoe we te werk gaan

Onze realisaties

Laat je inspireren door onze bouwprojecten

Onze partners

Ontdek onze jarenlange partnerships

Heb je een vraag of wens je meer informatie?