Spring naar de inhoud

Aanpak bij afwerking

Na de ruwbouw wordt ook de afwerking stapsgewijze aangepakt. Ook hier maken precisie en vakmanschap essentieel onderdeel uit van onze aanpak. In functie van de wens van de klant worden verschillende systemen en technieken geïnstalleerd.

1

Technieken

Bij de afwerking wordt eerst gestart met de technieken vooraleer de vloer wordt opgebouwd. Hierbij worden heel nauwkeurig de leidingen uitgezet. Dit is de basis voor het uitvoeren van de kap- en slijpwerken. De leidingen worden gelegd voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit.

2

Vloeropbouw en pleisterwerken

Bij de pleisterwerken wordt de dikpleister uitgestreken tot een mooi, egale wand. De vloeropbouw bestaat uit een isolerende uitvulling volgens de voorschriften van het EPB (PUR, isolatiechape, isolatieplaten). Indien de klant dit wenst, wordt vloerverwarming geplaatst, die bedekt wordt met een cementgebonden chape. Hierop wordt een vloerbedekking naar keuze voorzien. Andere verwarmingssystemen kunnen ook worden geïnstalleerd.

3

Sanitair en binnenschrijnwerk

Het afwerken van het sanitair en het plaatsen van het binnenschrijnwerk is de laatste fase voor de oplevering. De aankleding van de badkamer, keuken, binnenschrijnwerk, enz. gebeurt op basis van eventuele keuzes die de eindklanten kunnen genieten. BFB Construct biedt hierbij de mogelijkheid aan haar klanten om gebruik te maken van haar uitgebreide toonzaal.

4

Oplevering

Tijdens de oplevering kan de projectleider een volledige rondgang maken van de woning of het appartement. Hij besteedt dan de nodige tijd om alle vragen van de kopers te beantwoorden. Er wordt ook uitgebreid toelichting gegeven over de werking van o.a. de verschillende elektrische apparatuur die aanwezig is.

Ontdek ook…

Bouwen met vertrouwen

Meer over onze persoonlijke aanpak

Ruwbouw

Ontdek alle ruwbouwfases

Magazijn

Ontdek de troeven van ons magazijn

Toonzaal

Ontdek alles over onze toonzaal

Wil je ook bouwen met vertrouwen?