Spring naar de inhoud

Bouwen met vertrouwen

‘Bouwen met vertrouwen’, dat is de essentie van BFB Construct.
Bij BFB Construct ben je aan het juiste adres voor sleutel-op-de deur woningen en appartementen met een maximale bouwhoogte van 3 verdiepingen.
Met weinig tijd en veel verantwoordelijkheden zijn de klanten van BFB Construct op zoek naar een betrouwbare totaalaannemer die in de eerste plaats zorgt voor een vlekkeloos verloop van hun project. En dat zorgeloos bouwen in alle vertrouwen, dat is waar wij, bij BFB Construct, garant voor staan!

Soorten bouwprojecten

Je kan terecht bij BFB Construct voor drie type projecten. Enerzijds gaat het om publieke en private aanbestedingen waarbij alle stukken worden toegestuurd en weinig ruimte is voor aanpassing. Anderzijds gaat het om Design & Build projecten waarbij BFB Construct als bouwpartner wordt beschouwd en van bij de start bij het bouwproces wordt betrokken vanuit onze kennis en expertise.

BFB Construct Bouwen Met Vertrouwen

Persoonlijke benadering

BFB Construct, dat is 50 jaar ervaring van een professionele bouwpartner die zijn klanten begeleidt, adviseert en persoonlijk ondersteunt doorheen het hele proces. Onze bouwadviseur legt de eerste contacten, maar blijft ook tijdens het traject van nabij betrokken. Reeds tijdens de contractonderhandeling, maar ook erna wordt nauw samengewerkt met de Dienst Calculatie, Planning en de Werf- en Projectleiding.

Een grondige projectvoorbereiding

Het volledige project wordt technisch ontleed zowel naar uitvoeringsmethodiek, planning als kostenoptimalisatie. We gaan aan de slag met de aanbestedingsdossiers, lastenboeken, meetstaten die we van de klant ontvangen. Indien gewenst, kunnen we ook zelf architectuur- of stabiliteitsplannen uitwerken, sonderingsverslagen opmaken, etc. Kortom, we verzorgen de voorbereiding van het volledige project en dit steeds in overeenstemming met de klant. Bij ieder bouwproject wordt een vaste projectleider toegewezen als SPOC (single point of contact).

Ontdek ook…

Ruwbouw

Ontdek alle ruwbouwfases

Afwerking

Ontdek alle afwerkingsfases

Magazijn

Ontdek de troeven van ons magazijn

Toonzaal

Ontdek alles over onze toonzaal

Wil je ook bouwen met vertrouwen?