Spring naar de inhoud

Laatste fase van project SHAPE: bouw van 63 woningen in Bergen

In juni begint de laatste fase van het SHAPE-project, dat BFB Construct vijf jaar geleden is gestart als onderaannemer van BPC, met de FOD Financiën als opdrachtgever. De werf bevindt zich op het terrein van de NAVO en omvat in totaal 300 woningen en 300 appartementen. Na de laatste fase zal BFB Construct in totaal 180 woningen hebben gebouwd, verdeeld over drie fasen.

Het betreft een Design & Build project en omvat een mix van halfopen en gesloten bebouwingen. De woningen worden volledig afgewerkt, inclusief schilderwerken en de montage van kleerkasten. De laatste fase in Bergen (Mons) bestaat uit 63 woningen.

Andere nieuwsberichten

BEN-woningen, dat zijn nieuwbouwwoningen die Bijna-Energie Neutraal (BEN) of heel energiezuinig zijn. Hoe is het mogelijk om woningen te realiseren die bijna geen energie produceren?